Hoe kan ik het OZK steunen?

Er zijn meerdere manieren waarop u het OZK kunt steunen:

  1. Door het kamp te promoten bij gezinnen met kinderen. Veel gezinnen kennen het kamp niet en zijn erg geïnteresseerd om meer over het kamp te horen. Ook kunt u bijvoorbeeld helpen met het invullen van het inschrijfformulier, als dit lastig blijkt te zijn.
  2. Door een financiële bijdrage. U kunt zelf aangeven of u met uw bijdrage een deelnemer wil sponsoren of bijvoorbeeld wilt bijdragen aan de kosten van het kamp van dit jaar, zoals het vervoer naar het zwembad of entreekaartjes voor een excursie. Ook een bijdrage voor materiaal is van harte welkom. Dit jaar heeft het kamp nieuw servies nodig, een aantal nieuwe tenten en een kapeltent voor gesprekken met de priesters.
  3. Door een bijdrage in natura. Wij zijn altijd op zoek naar goede, warme slaapzakken, isolerende slaapmatten en andere artikelen voor kamp. Heeft u deze en wilt u die doneren aan het OZK, neem dan contact op met orthodoxzomerkamp@gmail.com.
  4. Door te helpen met het kamp op- en/of afbouwen. Het is elk jaar een hele klus om alle tenten neer te zetten, en ze aan het einde van het kamp weer af te bouwen. We kunnen uw hulp hier goed bij gebruiken! Wilt u helpen, neem dan contact op met orthodoxzomerkamp@gmail.com

 

Naam instelling: Stichting OZK Orthodox Zomerkamp

RSIN: 92957099 0000

Contactgegevens instelling: orthodoxzomerkamp@gmail.com

Doelstelling: Zie beleidsplan

Beleidsplan: Zie de pdf-document

Bestuurders:

Voorzitter: Valentina Kolpakidou

Secretaris: Ekaterina Gherasim

Penningmeester: Dorien Brinkhorst

Financiële verantwoording 2024:
Winst- en verliesrekening
Inkomsten: €0
Uitgaven: €1.042,52
Balans
Liquide middelen: €20.816,48
Eigen vermogen: €20.816,48

error: Content is protected !!