Hoe kan ik het OZK steunen?

Al meer dan 20 jaar wordt het Orthodox Zomerkamp door vrijwilligers met veel zorg en liefde georganiseerd. Gezien het OZK een vrijwilligersorganisaties is, is alle hulp bijzonder welkom. Giften kunnen worden overgemaakt op NL 58 INGB 0000 121293 t.n.v. Orthodoxe Jongeren in Nederland-OJN-OZK. Om u via email een ontvangstbevestiging te kunnen sturen zou het fijn zijn als u hier uw emailadres bij vermeldt. OJN heeft ANBI status.

Er zijn meerdere manieren waarop u het OZK kunt steunen:

  1. Door het kamp te promoten bij gezinnen met kinderen. Veel gezinnen kennen het kamp niet en zijn erg geïnteresseerd om meer over het kamp te horen. Ook kunt u bijvoorbeeld helpen met het invullen van het inschrijfformulier, als dit lastig blijkt te zijn.
  2. Door een financiële bijdrage. U kunt zelf aangeven of u met uw bijdrage een deelnemer wil sponsoren of bijvoorbeeld wilt bijdragen aan de kosten van het kamp van dit jaar, zoals het vervoer naar het zwembad of entreekaartjes voor een excursie. Ook een bijdrage voor materiaal is van harte welkom. Dit jaar heeft het kamp nieuw servies nodig, een aantal nieuwe tenten en een kapeltent voor gesprekken met de priesters.
  3. Door een bijdrage in natura. Wij zijn altijd op zoek naar goede, warme slaapzakken, isolerende slaapmatten en andere artikelen voor kamp. Heeft u deze en wilt u die doneren aan het OZK, neem dan contact op met orthodoxzomerkamp@gmail.com.
  4. Door te helpen met het kamp op- en/of afbouwen. Het is elk jaar een hele klus om alle tenten neer te zetten, en ze aan het einde van het kamp weer af te bouwen. We kunnen uw hulp hier goed bij gebruiken! Wilt u helpen, neem dan contact op met orthodoxzomerkamp@gmail.com

 

Informatie over het kamp kunt u vinden op de website van OJN: www.orthodoxejongeren.nl/zomerkamp, op www.orthodoxzomerkamp.nl en op onze facebookpagina: facebook.com/ozknlbe. Voor vragen kunt u mailen met Menna Rempt (penningmeester OZK), Ekaterina Gherasim (HKL, ook in het Russisch) of Valentina Kolpakidou (assistent HKL, ook in het Russisch) orthodoxzomerkamp@gmail.com

error: Content is protected !!